Poslovni susreti u sklopu sajma OMC 2017

Eurosportello – Gospodarska komora Ravenne, u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom i konzorcijem SIMPLER, organizira B2B poslovne susrete u okviru sajma OMC 2017. - 13. „Offshore Mediterranean Conference & Exhibition (Ravenna, Italija, 29. - 31. ožujka 2017).

OMC je započeo 1993. godine kao regionalni događaj, te je u svojoj 20 godina dugoj povijesti postigao međunarodni status. Sajam je sada u svijetu prepoznat kao ključni događaj u naftnoj i plinskoj, te „offshore“ industriji i povezanim djelatnostima. Posjetite web stranicu sajma.

Sajam predstavlja idealnu platformu za raspravu o istraživanju i razvoju, tehnološkim postignućima i budućim izazovima u sektoru energetike. Poslovni susreti, kao dodana vrijednost sajmu, izlagačima i posjetiteljima nude jedinstvenu priliku za pronalazak poslovnih partnera iz industrije nafte i plina i povezanih sektora.

Zašto sudjelovati?
Uspostavite tehnološku i/ili komercijalnu poslovnu suradnju
Predstavite svoje tehnologije/projektne ideje/usluge
Upoznajte potencijalne partnere za europske R&D projekte
Naučite o novim tehnologijama i rješenjima

Ciljani sektori:
Bušenje i ispun
Istraživanje i proizvodnja
Pomorska oprema i usluge
Platforme (fiksne i plutajuće)
Sigurnost, zaštita okoliša i regulatorne usluge
Upravljanje i informacijske tehnologije
Pumpe i kompresori
Napajanje
Ventili i aktivatori
Korozija i kontrola
Prijevoz i komunikacije

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno, a prijave su moguće na sljedećoj poveznici https://www.b2match.eu/omc2017 do 3. ožujka.

Biranje poslovnih partnera među ostalim prijavljenim tvrtkama moguće je od 1. – 17. ožujka. Poslovni susreti će se održati 29. i 30. ožujka u Pala De André, Hall 4 TECH TALK ZONE.

Za više informacija, slobodno se obratite na sljedeći kontakt:

Jelena Ravlić
Hrvatska gospodarska komora
Europska poduzetnička mreža
Tel: 01/ 456 1763
jravlic@hgk.hr
Lokacija