Prilika za poslovne susrete u Kini

Europska poduzetnička mreža u Kini organizira poslovne susrete u okviru 11- tog Sajma suradnje između EU i Kine koji će se održati u gradu Chengdu 2.- 6. studenog, te u gradu Qingdao, 6.- 8. studenog.

Kroz dosadašnjih 10 izdanja ovoga Sajma na njemu je sudjelovalo više od 2650 europskih tvrtki, međunarodnih organizacija, sveučilišta i istraživačkih centara, te je održano više od 23 000 bilateralnih sastanaka, čime je Sajam postao bitan faktor razvoja poslovnih odnosa između europskih i kineskih gospodarstvenika.

Sam Sajam održat će s u razdoblju 28.10-1.11, a zastupat će slijedeće sektore:

-poljoprivreda

-šumarstvo

-biotehnologija

-energija

-okoliš

-ICT

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Detaljnije informacije i upute za registraciju možete pronaći na:

http://www.eu-china.org.cn/

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdfexhibition-reimbursement-scheme-11th-eu-china-fair-0905-eng.pdf (279,56 kb)pdffair-reimbursement-scheme-11th-eu-china-fair-0905-eng.pdf (338,79 kb)