Poslovni razgovori na sajmu Building Green

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore na Sajmu Building Green, najvećem sajmu za održivi dizajn, izgradnju i okoliš u Danskoj.

Poslovni razgovori pod nazivom Building Green Connections će se održati 28. I 29. listopada u Copenhagenu a cilj je okupiti inovativne tvrtke i organizacije te zajednice iz različitih sektora koje žele naučiti i otkriti budućnost održive gradnje.

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Zašto sudjelovati:

stupite u kontakt sa potencijalnim partnerima za buduću suradnju
Upoznajte nove tehnologije i inovacije
Pronađite nova rješenja za konkretne probleme
Razmijenite ideje s međunarodnim partnerima

Sudjelovanje na poslovnim je besplatno, a detalje događanja i upute za registraciju možete pronaći na slijedećim Internet stranicama:

https://www.b2match.eu/greenconnections2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija