Druga konferencija Žene u poduzetništvu, 27.9.-28.9.2018., Banja Luka

Druga konferencija Žene u poduzetništvu je međunarodno okupljanje poslovnih žena iz svih područja gospodarske aktivnosti. Ciljani sudionici konferencije su žene poduzetnici iz zemalja regije. Samo sudionici na konferenciji mogu sudjelovati u poslovnim razgovorima.
Registracija će tek biti dostupna putem poveznice do 21.09.2018.
Rok za dogovor sastanaka je do 26.09.2018.

Konferencija ima naglasak na spajanju žena poduzetnica, iz različitih zemalja, koje dolaze iz sektora elektronike, IT i telekomunikacija, industrijske proizvodnje, materijala i transporta, a također i onih koje su zainteresirane za komunikaciju i promociju industrijskih proizvoda. Ovo događanje je organizirano uz poslovni forum koji je usmjeren na teme i aktivnosti namijenjene promicanju važnosti žena u poslovanju. Osim malih i srednjih poduzeća, forum će okupiti organizacije za podršku poslovanju, tijela državne uprave i akademske zajednice zainteresirane za žensko poduzetništvo.

Događanje organizira Europska poduzetnička mreža (EEN) na čelu s EEN konzorcijem iz Republike Srpske, a u suradnji s EEN predstavnicima sa zapadnog Balkana i susjednih zemalja.

Poslovni razgovori će se održati 28.9.2018. te će omogućiti sudionicima da izravno promoviraju ženske aktivnosti, proizvode i usluge, ostvaruju nove poslovne kontakte te da pronađu poslovne partnere.

Glavni cilj ovog događanja je spojiti žene poduzetnice iz Bosne i Hercegovine s poduzetnicama iz drugih zemalja iz sljedećih sektora: poljoprivreda, metaloprerađivačka industrija, drvna industrija i graditeljstvo, tekstil, automobilska industrija, IT, plastika i proizvodi od plastike, turizam.

Konferencija će uključivati motivacijski govor o pitanjima i osnaživanju žena u poslovanju te panel na kojemu će biti diskusije u kojima će se promicati iskustva poslovnih žena iz zemlje i regije. Nakon toga održat će se bilateralni sastanak i potpisivanje sporazuma o suradnji između udruga poslovnih žena.


Kontakt u HGK:

Mijo Kovačević 
01/4561763
mkovacevic@hgk.hr

Lokacija