Poziv na bilateralne razgovore-TO Design

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na događanje TO Design koji će se održati dana 28. lipnja 2013. u Torinu, Italija u organizaciji Trgovinske komore Torino i naših partnera u Italiji, Europske poduzetničke mreže.

Cilj ovog događanja je povezati europske proizvođače i dizajnere s ciljem podizanja razine proizvodnje po pitanju inovacija, izvrsnosti i ekologije.

Uz ovo događanje, 27. lipnja održat će se i seminar na temu eko inovacija koji će biti usmjeren na prezentacije studija slučaja.

Mogućnosti za dizajnere bit će:

Predstavljanje alternativne i održive načine proizvodnje s ciljem osnaživanja pojedinih tvrtki u pojedinim segmentimaRazvijanje nove i održive proizvodne procese i proizvode s ciljem otvaranja prema novim tržištima ili uspostavljanja povezanosti s drugim sektorimaPovezivanje proizvodnje s kulturnim i produktivnim svojstvima i vrijednostima proizvodaPredstavljanje eksperimentalnih i fleksibilnih proizvoda namijenjenih krajnjem korisniku.

Neovisno o sudjelovanju, Europska poduzetnička mreža u Italiji će organizirati  bilateralne poslovne sastanke 1:1 između europskih proizvođača i dizajnera. Partnere za razgovore birate sami unaprijed te se na osnovu prijava radi raspored sastanaka (oko 30min po sastanku). Do sada je 30 tvrtki iz 6 zemalja prijavilo sudjelovanje. Sudjelovanje na ovom događanju te poslovnim sastancima je besplatno.

Rok za prijavu i slanje profila tvrtke/dizajnera je: 14. lipanj 2013.

Rok za prijavu sastanka s odgovarajućim partnerima: 20. lipanj 2013.

Rok za primitak rasporeda sastanaka: 26. lipnja 2013.

 

Registracija se vrši online putem linka: http://www.b2match.eu/todesign2013/participants/new

Za više informacija: http://www.b2match.eu/todesign2013

 

Mjesto događanja:

Torino Hall, Torino Incontra Center Congress

Via Nino Costa, 8 – 10123

Torino – Italija

Lokacija