Međunarodni matchmaking sektora prehrambene industrije u Beogradu

U okviru Međunarodnog sajma poduzetništva BIZNIS BAZA, koji se održava od 26 - 28. studenog 2009. godine u Beogradu, u organizaciji 'Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva', a u suradnji s Beogradskim sajmom, održati će se i brojni prateći stručni, edukativni i informativni programi, među kojima i

Međunarodni matchmaking - spajanje tvrtki koje traže poslovne partnere iz sektora prehrambene industrije, u organizaciji Europske poduzetničke mreže u Srbiji.
27. studenog 2009.


Ovaj će događaj biti dobra prilika za sudionike da potpuno besplatno uspostave kontakte s potencijalnim poslovnim partnerima. Svaki pojedini bilateralni razgovor, tijekom kojeg bi se obje tvrtke trebale predstaviti s ciljem uspostave poslovne suradnje, trajat će 15 do 30 minuta.

Tvrtke koje ne žele izlagati na sajmu ali su zainteresirane za sudjelovanje u poslovnim razgovorima, mogu se registrirati putem e-obrasca objavljenog na web stranici http://matching.een-srbija.rs (upute u prilogu). Zainteresirani koji se nisu u mogućnosti sami prijaviti mogu poslati svoje podatke na moj mail (jravlic@hgk.hr, tel. 01/456 1526), jer sam ujedno i kontakt osoba za dodatne informacije i prijave.

Sudjelovanje svih tvrtki na predmetnom događanju je besplatno, a putni troškovi predstavnika hrvatskih tvrtki bit će sufinancirani od strane Hrvatske gospodarske komore - Europske poduzetničke mreže Hrvatske.

Informacije događanju i prijavama saznajte u pozivu u privitku

Lokacija

Priloženi dokumenti: