Poslovni razgovori na Sajmu HYGIENALIA PULIRE 2015 u Španjolskoj

Europska poduzetnička mreža poziva Vas na poslovne razgovore koji će se održati 27. listopada tijekom održavanja Sajma HYGIENALIA PULIRE 2015 Madridu, u Španjolskoj, glavnog Sajma za tvrtke iz područja čišćenja iprofesionalne higijene.

Ovaj događaj biti će izvrsna prilika za tvrtke iz Europe i izvan nje koje se bave profesionalnom higijenom i čišćenjem kako bi upoznale najnoviju tehnologiju, pronašle nove poslovne partnere i pokrenule prekograničnu suradnju. Iako je svako tržište različito na svoj način, svima je zajednička potreba pružanja najbolje moguće usluge njihovim klijentima (hotelski lanci, teretane, zdravstveni centri, restorani, bolnice, gerijatrijske ustanove itd)

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno. Upute za registraciju i više informacija možete pronaći na: https://www.b2match.eu/Hygienalia-Pulire2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija