Hrvatsko-francuski poslovni forum

U okviru Festivala Francuske u Hrvatskoj Rendez-vous koji traje od svibnja do rujna 2015., u Hrvatskoj gospodarskoj komori održat će se 27. svibnja o.g. Hrvatsko-francuski poslovni forum čiji je osnovni cilj intenziviranje gospodarskih odnosa Hrvatske i Francuske. Tom prilikom, Hrvatsku će posjetiti i gospodarsko izaslanstvo francuskih tvrtki te će u sklopu Foruma za njih biti organizirani i individualni sastanci s predstavnicima hrvatskih tvrtki.

Glavni organizatori Foruma su Hrvatska gospodarska komora, Trgovinsko-industrijska komora regije Paris-Ile de France, Francusko-hrvatski poslovni klub uz potporu Veleposlanstva Francuske u Hrvatskoj. Program Foruma te profili francuskih tvrtki koje su već potvrdile sudjelovanje dostupni su u priloženim dokumentima. Plenarni dio Foruma započinje u 9:30, a poslovni sastanci održat će se nakon plenarnog dijela Foruma, od 12:30 nadalje u HGK.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na plenarnom dijelu Foruma i/ili na poslovnim sastancima, ljubazno molimo da popunite prijavni obrazac i dostavite ga do srijede, 20. svibnja gđi Andrei Petrić, višoj stručnoj suradnici u Sektoru za međunarodne poslove HGK (tel: 01 4561 784, e-mail: apetric@hgk.hr ).

Festival Francuske u Hrvatskoj Rendez-vous u sljedećih pet mjeseci želi hrvatskoj javnosti predstaviti francusku kulturu, gastronomiju, turizam, a organizacijom gospodarskih događanja i ojačati bilateralne gospodarske odnose dviju zemalja. Tijekom višemjesečnog programa održat će se više od 150 događanja u 22 grada u Hrvatskoj. Pozivamo Vas da posjetite i službenu stranicu Festivala Francuske u Hrvatskoj gdje možete dobiti uvid u sva događanja koja će se održati u okviru Festivala.

PRIJAVE DO: 20.05.2015

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdfpreliminarni-program.pdf (149,27 kb)pdfprijavljene-francuske-tvrtke.pdf (154,78 kb)docxprijavni-obrazac.docx (49,69 kb)