Međunarodni b2fair poslovni razgovori, Grad Luksemburg, 26.-28.11.2018.

Luksemburška trgovačka komora u sklopu projekta Europska poduzetnička mreža je objavila organizaciju prvog izdanja Međunarodnih b2fair poslovnih razgovora, koji će se održati od 26. do 28.11.2018. u Luksemburgu u Gradu Luksemburg, tijekom međunarodnog sajma za gastronomiju i kulinarske umjetnosti "EXPOGAST".   

Poznata izložba na međunarodnoj razini, uključujući međunarodno natjecanje u kuhanju svjetske klase, će na jednom mjestu okupiti najtalentiranije kuhare i predstaviti potencijal gastronomskih zanimanja. Istodobno će se usredotočiti na specijalitete hrane i pića. Nadalje, zahvaljujući svom zemljopisnom položaju, nudi paralelno izvrsnu priliku za ulazak u prekogranično tržište u blizini regija oko Luksemburga s velikim poduzetničkim potencijalom. Na taj način je Expogast kombinacija komercijalne izložbe, gastronomskog restorana, svjetski poznatog gastronomskog događaja i platforme aktivnosti s ciljem proslave pravog načina života: gastronomije i kulinarske umjetnosti.

Kao vodeći sajam internacionalne gastronomije i kulinarske profinjenosti, Expogast predstavlja izvanredan višestruki događaj koji se održava svake 4 godine šireći okuse internacionalne kuhinje na prostoru od preko preko 24.700 m².

Ovaj međunarodni događaj okupit će više od 8.000 stručnjaka iz 50 zemalja te će ugostiti kuhare koji se natječu u Villeroy & Boch - Culinary World Cup 2018.

Međunarodni b2fair poslovni razgovori na Expogast-u će ponuditi vašim tvrtkama:

• 3 dana intenzivnih poslovnih sastanaka

• priliku za izgradnju snažnih odnosa i partnerstva u gastronomiji i kulinarstvu

• jedinstvenu mogućnost istraživanja novih kulinarskih tehnika

• izvrsnu prilika za umrežavanje svih sudionika gastronomskog I prehrambenog sektora

• mogućnost da pronađete svog pravog poslovnog partnera na jednom mjestu

Uvjeti sudjelovanja: Prvi predstavnik tvrtke: 100,00 € / Dodatni sudionik/ci: 75,00 € po osobi.

Registrirati se možete putem poveznice.


Kontakt u HGK:

Mijo Kovačević 
01/4561763
mkovacevic@hgk.hr

Lokacija