Info dan o nacionalnoj i EU potpori malim i srednjim poduzetnicima

Pružate li malim i srednjim poduzetnicima savjet, potporu ili usluge? Pomažete li im oko financiranja, vodite ih kroz postupke za poslovanje u inozemstvu ili im pomažete da zaštite svoje intelektualno vlasništvo? Pružate li im pomoć pri sklapanju partnerstva kako bi razvili ili promovirali svoj proizvod na tržištu? U tom slučaju, ovaj Info dan je za Vas.

Europska Komisija će predstaviti informacije o uslugama i programima koje nudi u Hrvatskoj, zajedno s informacijama o nacionalnim programima. Imat ćete mogućnost susresti stručnjake i proširiti profesionalna poznanstva. Neke od tema će biti pristup financijama, širenje na nova tržišta i pronalaženje novih poslovnih partnera. Događaj će sadržavati i rasprave o važnim pitanjima, poput prava malih i srednjih poduzetnika na jedinstvenom tržištu i savjeta o intelektualnom vlasništvu uz prezentaciju uspješnih primjera iz prakse.

Info dan će se održati u hotelu Doubletree by Hilton, Ulica grada Vukovara 269a. Broj dostupnih mjesta za događaj je ograničen. Za registraciju, slijedite ovaj link. Molimo imajte na umu da je događaj organiziran na načelu usluge po redoslijedu dolaska. Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte tajništvo kampanje.

Lokacija