Poziv za poslovne susrete B2B@AdriaFair, Jadranski sajam Budva, 26.rujna 2014.

Europska poduzetnička mreža u Crnoj Gori – Direkcija za razvoj malih i srednjih poduzeća u suradnji s Jadranskim sajmom Budva pozivaju Vas da sudjelujete u međunarodnim poslovnim susretima – B2B@AdriaFair, koji će se organizirati u okviru 16. Sajma Biznisa u Budvi, 26. rujna 2014.godine na Jadranskom sajmu.

Međunarodni poslovni susreti imaju za cilj dodatno pomoći domaćim firmama da lakše dodju do ino-partnera u okviru sajma. Firme koje se prijave, moći će same izabrati potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za suradnju. Na osnovu ovog izbora, organizator svakom sudioniku dodjeljuje popis sastanaka s točno određenim mjestom, vremenom i informacijama o potencijalnim partnerima, nekoliko dana unaprijed.

Pored osnovne ciljne grupe - predstavnika malog i srednjeg poduzetništva, na sajmu, koji se održava od 24.-28. rujna 2014. (a obuhvaća sajam graditeljstva, sajam energetike, sajam sigurnosti, sajam vode, i sajam interijera i dizajna) će biti predstavnici poslovnih banaka, osiguravajućih društava, investicijskih fondova, obrazovnih institucija, medija, državnih institucija, lokalnih samouprava.

Sajam prate brojne radionice, konferencije i okrugli stolovi.

B2B@AdriaFair želi potaknuti poduzeća da uspostave kontakte, razmijene iskustva i ugovore poslovnu suradnju.

Sudjelovanje na događaju je besplatno, a sudionici moraju sami osigurati ulaznicu za sajam i pokriti eventulane troškove prijevoza i smještaja u Budvi.

Prijavu za međunarodne poslovne susrete B2B@Adria Fair možete izvršiti putem linka: http://AdriaFairB2B.talkb2b.net

Rok za registraciju sudionika je 18. rujna 2014.

Za sve dodatne inforamcije, kontaktirajte:

Jelena Ravlić, Europska poduzetnička mreža Hrvatske, jravlic@hgk.hr

Lokacija