Novi ZIP Master Class o umijeću pokretanja startupa

Nakon jednog održanog Master Class predavanja početkom studenog, u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva pozivaju na još jedno druženje, ovaj puta sa suosnivačem Kano.me, kompjuterskog kita pomoću kojeg bilo tko, bilo gdje može krenuti učiti kodirati i izrađivati računala.

Yonatan Raz-Fridman, ujedno i CEO Kano.me, je kao suosnivač bio ključan u dizajnu i razvoju cijelog portfelja proizvoda, u uspostavljanju operacija koje su omogućile da Kano dostavi oko 100,000 proizvoda za kupce u više od 80 zemalja kao i u izgradnji ambicioznog i predanog multinacionalnog tima te osiguravanju 19 milijuna dolara financiranja od istaknutih investitora.

Budući da je sve to i sam prošao te u tri godine sa svojim timom došao od ideje do gotovog proizvoda, pričat će o svojim iskustvima i na neki način, umjetnosti počimanja takvih poduhvata.

Ukoliko imate spremnu ideju, strast i viziju, ali ste tu i stali, dođite u ZIP 24. studenog u 17:30 i poslušajte kako premostiti taj jaz, koji mnoge sputava.

Ulaznice se mogu osigurati putem Entrio sustava, a mjesta su ogrničena: https://www.entrio.hr/event/master-class-yonatan-raz-fridman-kano-3702

U ovoj sezoni Master Classa partner je HAMAG-BICRO - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, koja kroz EEN (Enterprise Europe Network) finacira put i smještaj gostiju predavača.

Lokacija