Poslovni susreti kreativaca i kulturnjaka u Zagrebu 24.10.2019.

HAMAG-BICRO i Europska poduzetnička mreža organiziraju poslovne susrete u okviru konferencije b.creative 24. listopada u Zagrebu, u Muzeju suvremene umjetnosti.

U vremenu od 15 minuta, koliko je ograničenje unaprijed zakazanih sastanaka, prijavljeni sudionici mogu prepoznati i pokrenuti potencijalno korisnu B2B suradnju i poslovna partnerstva. 

B2B poslovni razgovori su brz i jednostavan način upoznavanja vašeg poslovanja s potencijalnim partnerima i novim tržištima.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno te se potrebno registrirati putem poveznice i ispuniti online profil. 

Dvodnevna b.creative konferencija u organizaciji Hrvatskog klastera konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija zajedno s Hrvatskom gospodarskom komorom i agencijom KEA European održat će 24. i 25. listopada u Zagrebu, u Muzeju suvremene umjetnosti.

b.creative konferencija će okupiti kulturne i kreativne profesionalce iz cijelog svijeta. MSU će tijekom dva dana održavanja konferencije biti mjesto na kojem će moći razmijeniti iskustva, istražiti mogućnosti suradnje te se educirati o novim trendovima kroz predavanja, panele i radionice.

Bit će to konferencija na kojoj će se javnosti prvi put prezentirati cijeli sektor, a glavne će teme biti financiranje sektora, razvoj kreativnih ekosustava, interdisciplinarnih inovacija, važnost međunarodnog umrežavanja i kreativno poduzetništvo.

Svoje sudjelovanje na konferenciji možete osigurati putem poveznice.

Lokacija