Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

Pokrenut novi projekt pod nazivom: "GESEC - Green Economy & Sustainable Energy in Croatia".

Savez za energetiku Zagreba, povodom skorog ulaska Hrvatske u članstvo Europske unije, pokrenuo je novi projekt pod nazivom 'GESEC - Green Economy & Sustainable Energy in Croatia'.

22. ožujka 2013. godine biti će upravo 100 dana do službenog ulaska Hrvatske u članstvo Europske unije. Energo Media Servis i Savez za energetiku Zagreba tom će prilikom održati jednodnevnu konferenciju pod nazivom '100 dana do ulaska: Izazovi i stanje hrvatske energetike u Europskoj uniji', s posebnim naglaskom na sektor obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti. Na konferenciji će sudjelovati domaći i strani predavači, s posebnim naglaskom na predavače iz sektora održive energetike iz zemalja članica Europske unije.

Također, Energo Media Servis i Savez za energetiku Zagreba će tjedan dana uoči ulaska u Europsku uniju od 24. do 28. lipnja 2013. godine održati 'Online Green Economy & Sustainable Energy in Croatia Summit' te će zainteresirane predstavnike javnog i privatnog sektora pozvati na potpisivanje deklaracije 'Green Economy & Sustainable Energy in Croatia', s ciljem udruživanja i zajedničkog rada u jačanju pozicije Republike Hrvatske u Europskoj uniji u svim segmentima zelenog gospodarstva s posebnim naglaskom na održivost u energetskom sektoru.

Lokacija