Poslovni susreti EU FashionMatch na Sajmu Modefabriek u Amsterdamu

EU FashionMatch 3.0 @ Modefabriek međunarodno je događanje koje organizira Europska poduzetnička mreža (EEN) i gospodarska komora, a usmjereno na jačanje poslovnih veza u području europske modne industrije. Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Europska poduzetnička mreža (EEN) pozivaju sve zainteresirane gospodarske subjekte na pete europske poslovne razgovore koji će se održati 24. i 25. siječnja u Amsterdamu. Modefabriek je vodeći B2B modni poslovni sajam u regiji Benelux na kojem se očekuje preko 19.000 posjetitelja iz Nizozemske, europskih i drugih zemalja te preko 600 izložbenih proizvoda.

Ciljne skupine sudionika su: modni dizajneri, obrtnici, proizvođači, agenti, distributeri, veletrgovci, uvoznici, savjetnici, nezavisne trgovine, Concept Store, lanac trgovina, franšize, web shop, logistika i drugi. Glavni proizvodi su: odjeća za žene i muškarce, jeans, cipele i modni dodaci.

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Razlozi za sudjelovanje:

• proširite međunarodnu mrežu poslovnih kontakata iz područja modne industrije

• pronađite nove potencijalne poslovne partnere

• ostvarite prekogranične kontakte i suradnju

• dogovorite B2B sastanak

• sudjelujte na događanju „Keys to Success for fashion production’ (K2S)“, speedatingu i catwalk showu na Westergasu u ponedjeljak 26. siječnja.

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno. Upute za registraciju i više informacija možete pronaći na: https://www.b2match.eu/fashionmatch-5thedition

Kontakt osoba:

Doris Boras
Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO)
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel: 01 / 2352 627
E-mail: doris.boras@hamagbicro.hr

Lokacija