Poslovni razgovori na Sajmu Alimentaria Horexpo u Portugalu

Europska poduzetnička mreža poziva Vas na poslovne razgovore koji će se održati 23. i 24. studenog tijekom održavanja Sajmu Alimentaria Horexpo u Lisabonu.

Ovaj događaj biti će izvrsna prilika za tvrtke iz Europe i izvan nje kako bi upoznale najnoviju tehnologiju, pronašle nove poslovne partnere i pokrenule prekograničnu suradnju.

Ciljana skupina: tvrtke, sveučilišta, instituti i druge organizacije iz sektora hrane i pića u potrazi za poslovnim, tehnološkim i istraživačkim partnerima iz Europe i šire.

Glavne teme:

- Hrana
- Mliječni proizvodi
- Mesni proizvodi
- Riba
- Svježe voće, povrće
- Smrznuta hrana
- Konditorski proizvodi, keksi, tjestenina
- Trgovina proizvodima
- organski proizvodi
- dijetna hrana, hrana za djecu, zdrava hrana
- Pića
- alkoholna pića
- bezalkoholna pića
- Vino

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno. Upute za registraciju i više informacija možete pronaći na: https://www.b2match.eu/alimentaria-lisboa2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija