Motivacijski seminar u okviru projekta „EntrepreneurSHEp Croatia“ u Zadru

Dana 23. studenog 2011. godine u HGK - Županijskoj komori Zadar održat će se motivacijski seminar za žene u okviru projekta „EntrepreneurSHEp Croatia“ - Europska mreža žena ambasadorica poduzetništva. Seminar organizira Hrvatska gospodarska komora u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Na seminar su pozvane žene iz ciljne grupe seminara: nezaposlene žene, žene koje prvi put traže posao, mlade žene koje su upravo završile svoje obrazovanje te poduzetnice početnice.

Uvodnu riječ imat će Tajnik ŽK- Zadar g. Denis Ikić. Nakon predstavljanja projekta od strane gđe Vesne Torbarine, koordinatorice projekta „EntrepreneurSHEp Croatia“, nazočnima će se obratiti predstavnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Zadar, te predstaviti Nacionalni plan za poticanje samozapošljavanja za razdoblje 2011 - 2012. Nakon toga uslijedit će predstavljanje i inspirativno predavanje hrvatskih ambasadorica za ovu regiju projekta (koja obuhvaća Zadarsku, Šibensko-kninsku, Splitsko-dalmatinsku i Dubrovačko-neretvansku županiju).

Svoje uspješne priče i zanimljiva iskustva iznijet će:

  • Helena Budiša – direktorica i vlasnica tvrtke UHY HB EKONOM d.o.o. koja se bavi revizijom, računovodstvom, poreznim i poslovnim savjetovanjem i ostalim financijskim uslugama. Tvrtka je članica međunarodne mreže revizora i računovođa UHY International iz Londona.
  • Lada Karničić – direktorica i vlasnica tvrtke Trenton d.o.o. koja proizvodi autohtone prehrambene proizvode po tradicionalnim recepturama, s ciljem pružanja visokih standarda kvalitete uz pristupačne cijene.
  • Ratka Jurkovićdirektorica tvrtke SVAN consulting, konzultantica iz područja mekih menadžerskih vještina, ključna ekspertica na EU projektima, predavačica na visokoškolskim institucijama i sveučilištima u zemlji i inozemstvu.

Lokacija