Poslovni razgovori Entrepreneurial Finance @ Crowdsourcing Week 2015

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore pod nazivom Entrepreneurial Finance @ Crowdsourcing Week 2015

Cilj ovog jedinstvenog događaja, je između ostalog potaknuti europske poduzetnike i ulaganja u europska MSP, promocija najbolje prakse u financiranju te pružanje informacija zainteresiranim poduzetnicima o dostupnim mogućnostima financiranja.

Poslovni razgovori održat će se 23. listopada u Bruxellesu, a namijenjeni su svim poduzetnicima i startup-ovima, inovativnim tvrtkama, poslovnim anđelima, investitorima i crowdfunding platformama.

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Zašto sudjelovati:

stupite u kontakt sa potencijalnim partnerima za buduću suradnju
predstavite svoje tvrtke putem pitching sesija, radionica
•“Early-stage Camp” coaching academy - pokazuje poduzetnicima kako se učinkovito i uvjerljivo predstaviti pred potencijalnim investitorima

Sudjelovanje na poslovnim je besplatno, a detalje događanja i upute za registraciju možete pronaći na slijedećim Internet stranicama:

https://www.b2match.eu/crowdsourcingweek2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija