Poslujte digitalno

Zanima li vas online marketing i korištenje online alata za proširenje Vašeg poslovanja? Želite li razviti nove vještine u online marketingu, korištenju društvenih mreža? Saznajte odgovore na Vaša pitanja na edukaciji „Poslujte digitalno“!

Poslujte digitalno je četverodnevna edukacija, koja će se održati u Varaždinu, 29.-30. rujna i 14.-15. listopada 2015. godine. Naučite što je marketing i kako doći do potrošača online, kroz razumijevanje marketinga u cilju uspješnog nadmetanja na online tržištu.

Kroz četverodnevnu edukacija naučit ćete:

  • koncept marketinga, kao osnovu bilo koje marketinške aktivnosti;
  • različite aspekte marketinga te koji dio vašeg poslovanja može imati koristi od online prisutnosti;
  • koncept online marketinga, njegove različite aspekte i raspoložive online alate;
  • društvene mreže i kako one mogu pomoći vašem poslovanju;
  • opcije, prednosti i nedostatke marketinga elektronskom poštom;
  • opcije, prednosti i nedostatke marketinga različitih tehnologija web stranica;
  • promovirati vaše web stranice;
  • razradu online marketing plana i/ili online marketing strategije.

Edukacija je podijeljena u dva dvodnevna modula. Prvi modul se fokusira na marketing, njegov značaj i kako se počinje s online poslovanjem, dok se drugi nadopunjujući modul fokusira na praktičnu primjenu tehnika digitalnog marketinga, uključujući marketing elektronskom poštom, marketing preko društvenih mreža, marketing preko web stranice itd. Edukaciju će održati APPLICATIO Training & Management (Njemačka) u suradnji sa CEFE, koji su odabrani zbog svog praktičnog iskustva i koji znaju kako uspješno voditi poduzeća i potaknuti njihov rast. Radni jezik edukacije je hrvatski. Cijena sudjelovanja na edukaciji je 900 HRK, što uključuje edukaciju, radne materijale i obroke.

Da biste se prijavili, popunite prijavni formular (u privitku teksta) i pošaljite ga najkasnije do 16. rujna 2015. godine na supekv@ebrd.com. Ako imate još nekih pitanja, uputite ih na e-mail ili telefon 01 6000 310.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docxpozivnica-ebrd-digitalni-marketing.docx (235,62 kb)docxprijavnica-ebrd-digitalni-marketing.docx (82,27 kb)