Poziv na Međunarodnu konferenciju: „Poduzetništvo i inovacije“

Ministarstvo poduzetništva i obrta i Gospodarska komisija Ujedinjenih naroda za Europu (UNECE) organiziraju Međunarodnu konferenciju „Poduzetništvo i inovacije“ koja će se pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske održati od 23. do 24. svibnja 2013. u Dubrovniku u hotelu Dubrovnik Palace. Konferencija je posvećena promociji inovativnog poduzetništva.  Sudjelovanje je otvoreno svim zainteresiranim stranama iz zemalja članica UNECE-a kao i ostalim zemljama članicama Ujedinjenih naroda.

Zanimljivi i iskusni govornici, svjetski priznati stručnjaci s područja poduzetništva i inovacija garantiraju da će konferencija potaknuti raspravu o politikama i dobrim praksama koje se provode vezano za promociju inovacija i potražiti odgovore na pitanja o tome kakvu ulogu ima inovacijska politika u kreiranju boljeg okruženja za poduzetništvo, poboljšanju financiranja inovativnog razvoja i olakšavanju pristupa poduzetnika relevantnim znanjima i vještinama.

Više informacija na: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=282

Za dodatne informacije možete se obratiti voditeljici Odjela Snježani Ivić Pavlovski na tel.: 01/6109243; e-mail: snjezana.ivic-pavlovski@minpo.hr

Program i prijavnica za sudjelovanje su u prilogu.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdfprogramme-of-the-international-conference-on-entrepreneurship-and-innova-.pdf (1,12 mb)