SIAL MATCH 2012 multilateralni poslovni susreti u okviru MEĐUNARODNOG SAJMA SIAL

HGK - Europska poduzetnička mreža Hrvatske poziva Vas na

 

SIAL MATCH 2012

 

multilateralne poslovne susrete u okviru

 

MEĐUNARODNOG SAJMA SIAL

 

Pariz, 22 – 24. listopada 2012.

 

Europska poduzetnička mreža periodički organizira multilateralne poslovne susrete diljem Europe, gdje se poduzetnicima otvara mogućnost osobno upoznati potencijalne poslovne partnere. Na ovakvim događanjima poduzetnici mogu ostvariti izravan kontakt i održati sastanak s odabranim predstavnikom strane organizacije, na taj način upoznati profil tvrtke, njene usluge i proizvode te procijeniti mogućnost zajedničkog interesa za suradnjom u budućnosti.

 

Multilateralni poslovni susreti SIAL MATCH 2012 održat će se u Parizu, 22 – 24. listopada 2012, u okviru sajma SIAL, jednog od najvećih prehrambenih sajmova u Europi, a nastavak su istoimenog događanja održanog 2010. godine.  Tada je čak 536 tvrtki i institucija iz prehrambeno-prerađivačkog i poljoprivrednog sektora, kao i tvrtki iz uslužnog sektora - trgovine, prometa i logistike, ugostiteljstva i hotelijerstva iskazalo interes za sudjelovanje u poslovnim razgovorima u okviru kojih su, na zadovoljstvo sudionika, ostvareni mnogobrojni individualni sastanci i izravni kontakti, a prema povratnim informacijama mnogi tada ostvareni kontakti otvorili su i nove poslovne mogućnosti.

 

Potaknuti uspjehom prošlogodišnjih izdanja ovog događanja te željom da se hrvatskim tvrtkama pruže jednake pogodnosti i potencijalne koristi koje sudjelovanje u poslovnim susretima donosi, Hrvatska gospodarska komora, koordinator Europske poduzetničke mreže za Hrvatsku, zatražila je partnerski status u organizaciji SIAL MATCH 2012.

 

Registracija: http://www.b2match.eu/sial2012

Rok za aplikaciju poslovnog profila: 30. rujan 2012.

Odabir partnera za sastanke: 01 – 08. listopada 2012.

Trajanje sastanaka: 30 minuta svaki

Zašto sudjelovati?

 

• Pronađite potencijalne partnere prije samog događanja kako bi osigurali konkretne i efikasne razgovore

• Ostvarite direktan kontakt s potencijalnim partnerima tijekom unaprijed dogovorenih individualnih susreta

• Ostvarite kontakte za razvoj komercijalnih i tehnoloških partnerstava

• Kontakt osobe Europske poduzetničke mreže stoje Vam na raspolaganju tijekom sastanaka

• Tvrtke čiji su poslovni profili uspješno prošli proces validacije postaju sudionici događanja pod pokroviteljstvom Europske poduzetničke mreže - bez kotizacij

Nadamo se da ćete i Vi prepoznati važnost ovih susreta te iskoristiti priliku za nove poslovne uspjehe u sklopu multilateralnih poslovnih susreta SIAL MATCH 2012!

Uz susret SIAL MATCH 2012 imamo paralelno događanje koje možete pogledati na sljedećem linku:
http://www.hgk.hr/sektor-centar/sektor-poljoprivreda-prehrana/sial-2012-pariz-nastup-hrvatskih-tvrtki-na-medunarodnom-sajmu-prehrambene-industrije/

Kontakt: Blanka Kalokira, HGK-EEN Hrvatska, predstavniik EEN Agrofood Sector Group, T 051 209 169, E bkalokira@hgk.hr

Lokacija