Poslovni razgovori Transport & Logistics 2015

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore pod nazivom Transport & Logistics 2015 koji će se održati 22. rujna 2015. u gradu Antwerpenu, u Belgiji tijekom Sajma Antwerp Expo.

Ovaj sajam je manifestacija koja se održava svake dvije godine, mjesto susreta tvrtki iz sektora transporta i distribucije, skladištenja i rukovanja te podatkovne komunikacije i softvera.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Kroz poslovne razgovore imate mogućnosti upoznati inovativne tehnologije i pronaći nova rješenja za postojeće probleme. Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno a registracija se vrši na slijedećim Internet stranicama:

https://www.b2match.eu/transport-logistics2015/

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija