Konferencija: Uloga poduzetništva u jugoistočnoj Europi - izazovi i prilike

Konferencija: 

ULOGA PODUZETNIŠTVA U JI EUROPI -izazovi i prilike-

Zagreb, hotel Westin, dvorana Panorama

utorak, 22. svibnja 2018.

Hrvatska gospodarska komora, Europska poduzetnička mreža, zaklada Konrad-Adenauer-Stiftung i Međunarodna mreža poslovnih žena zajedno organiziraju konferenciju s ciljem osvještavanja uloge poduzetništva u cjelokupnom gospodarstvu jugoistočne Europe. 


Konferenciju će otvoriti državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta – Nataša Mikuš Žigman, a o natječajima i sredstvima za žensko poduzetništvo govorit će Ana Mandac, pomoćnica ministrice.Na konferenciji će govoriti uspješne poslovne žene i muškarci te predsjednice regionalnih udruženja žena poduzetnica. U temu panela će nas uvesti predavanja predstavnika poduzeća Tokić d.o.o. , Anita Letica – generalna direktorica društva Philip Morris te Jadranka Primorac- članica Uprave Specijalne bolnice Sv. Katarina. Svoje poduzetničke početke će s nama podijeliti uspješna poduzetnica, Vlasta Pojatina iz tvrtke Olival d.o.o. kao i druge panelistice i panelisti koji su već dugo u poduzetničkim i poslovnim vodama.

Prije same konferencije bit će predstavljanje knjige Mirjane Petković i Ivane Radić – Bez problema do rješenja- knjiga o hrabrosti i fokusiranosti na uspjeh, inspiriranu stvarnim ljudima i situacijama iz poslovnog i privatnog života.

Ova konferencija je regionalnog karaktera s gostima iz Njemačke,  Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore te se očekuje značajan broj sudionika, uglavnom uspješnih poslovnih muškaraca i žena spremnih na razmjenu iskustava. Osim visokog menadžmenta i vlasnika poduzeća, među publikom se očekuju i oni koji su tek krenuli u posao te su otvoreni za nove suradnje. Hrvatskom gospodarskom komorom

4 predavača, 19 panelista i 3 teme s međunarodnim sudionicima bit će prava prilika za diskusiju i razmjenu iskustava te međusobne razgovore u okviru B2B sesije.

Program možete vidjeti OVDJE

Konferencija je besplatna za sve sudionike uz prethodnu prijavu i potvrdu dolaska. Prijaviti se možete ovdje: PRIJAVA


Lokacija