Poslovni razgovori na Sajmu Infopol

Europska poduzetnička mreža Flandrije, Bruxellesa i Wallonije tijekom održavanja Sajma Infopol organizira poslovne razgovore pod nazivom International matchmaking Security and Emergency Response Days.

Poslovni razgovori će se održati 22. travnja 2015 u gradu Kortrijk, u Belgiji.

Svake dvije godine na Sajmu Infopol okupljaju se tvrtke i ostale zainteresirane strane iz područja sigurnosti,osiguranja i hitnih situacija kako bi raspravljali o posljednjim trendovima na području:

-opreme za policiju, vatrogasce i hitnu pomoć

-sigurnosnih i hitnih službi

-nadzora

-mobilnosti, parkinga i sigurnosti na cestama

Više o sajmu Infopol možete pronaći na slijedećim Internet stranicama: http://www.infopol.be/en/home/

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno a registracija se vrši na slijedećim Internet stranicama, najkasnije do 15. travnja 2015.

https://www.b2match.eu/infopol2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija