5. Poslovni susreti iz metaloprerađivačkog sektora​, Zagreb, 21.11.2018.

Sektor za međunarodne poslove i EU, Sektor za industriju i IT HGK i EEN Hrvatska u suradnji s Austrijskim uredom za vanjsku trgovinu u Zagrebu organiziraju 5. poslovne susrete hrvatskih i austrijskih tvrtki iz metaloprerađivačkog sektora, koji će se održati 21.11.2018. s početkom u 8.30 sati u hotelu ACADEMIA u Zagrebu, Ul. Ivana Tkalčića 88.

Cilj ovih susreta je omogućavanje direktnog kontakta između austrijskih tvrtki koje traže suradnju s hrvatskim tvrtkama. Ukoliko ste zainteresirani za poslovanje s Austrijom, a Vaš proizvodni i uslužni program odgovara potražnji prijavljenih austrijskih tvrtki, molimo Vas da popunite online prijavni obrazac

Ističemo da je preporučljivo da se profili popune na njemačkom/opcionalno engleskom jeziku.

S obzirom na velik interes tvrtki i ograničen broj razgovora, prijave ćemo zaprimati do popunjavanja broja raspoloživih mjesta, a najkasnije do 14.11.2018.

Po zaključenju roka prijava, iste ćemo dostaviti austrijskoj strani koja će izvršiti konačan odabir tvrtki s kojima želi poslovne razgovore. Napominjemo da je sudjelovanje za naše članice besplatno, a raspored pojedinačnih razgovora odabranih hrvatskih tvrtki dostavit ćemo 19.11.2018. 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti: 

Anita Stipić 
Viša stručna suradnica
Sektor za međunarodne poslove i EU
tel. 01 456 1783
e-mail: astipic@hgk.hr


Lokacija