Misija za rast - istražite mogućnosti koje nudi NR Kina

U organizaciji Europske komisije od 21. do 23. listopada 2014. godine organizira se odlazak Misije za rast (Mission for growth) u grad Chengdu u Kini i sudjelovanje na 9. Sajmu za poslovno tehnološku suradnju EU-a i Kine.

Glavni su ciljevi ove misije su promicanje održivog i cjelovitog rasta u EU-u i Kini, pomoć europskim tvrtkama, posebno malim i srednjim poduzećima pri međunarodnom poslovanju i iskorištavanju poslovnih mogućnosti u Kini, sudjelovanjem na poslovnim susretima lokalnim poduzetnicima.

Uzimajući u obzir specifične interese europskih i kineskih industrija, predstavnici sljedećih sektora definirani su kao sudionici Misije za rast u Chengdu:

zaštita okolišaobnovljivi izvori energijebiofarmacija i biotehnologijamoderna poljoprivreda (uključuje ekološku poljoprivredu, sigurnost i kvalitetu hrane, R&D u području poljoprivredne znanosti i tehnologije)zrakoplovstvoICT

Preliminarni program nalazi se u Pratećim dokumentima, a više informacija o Misiji dostupno je i na poveznici. Registrirati se za sudjelovanje možete online putem na poveznici.

Misija se odvija istodobno kada i 9. Sajam za poslovno-tehnološku suradnju EU-a i Kine (IX. EU-China Business and Technology Cooperation Fair). Na ovogodišnjem se sajmu očekuje okupljanje od 800 do 1000 sudionika, predstavnika malih i srednjih poduzeća, klastera, poslovnih udruga, R&D institucija te tijela državne uprave. Registrirati se za sudjelovanje možete online putem na poveznici.

Sudjelovanje je u Misiji za rast besplatno, dok participacija na 9. Sajmu za poslovno-tehnološku suradnju EU-a i Kine (IX. EU-China Business and Technology Cooperation Fair) iznosi 100 eura po osobi, što uključuje info materijale, pristup različitim forumima, cocktail party u povodu otvorenja, poslovne ručkove, gala večeru, B2B susrete s uslugama prevođenja, organizirane poslovne posjete, prijevoz od zračne luke i do nje)

Sudionici sami snose troškove prijevoza (povratna avionska karta do Chengdua) i troškove hotela. Organizator je dogovorio grupne rezervacije i povoljnije cijene u hotelu Sichuan Jinjiang Hotel u gradu Chengdu te na letovima kompanija Air France i KLM-a. Više detalja o ponudama dostupno je na poveznici.

Kontakti za dodatne informacije:

Anna Sole Mena (Anna.SOLE-MENA@ec.europa.eu)
Tel.: +32 229-66501Elena Lazzarotto (Elena.LAZZAROTTO@ec.europa.eu)
Tel.: +32 229-83033Jessica Stampa (Jessica.STAMPA@ec.europa.eu)
Tel.: +32 229-94458

Lokacija

Priloženi dokumenti: