Poslovni razgovori na Sajmu Seafood u Bruxellesu

Europska poduzetnička mreža Škotske organizira poslovne razgovore na najvećem svjetskom sajmu morskih prehrambenih proizvoda Seafood Expo Global & Seafood Processing Global koji privlači više od 25 800 kupaca i snabdjevača svježih, zamrznutih, pakiranih i delikatesnih morskih proizvoda, opreme i usluga, a uključuje sudionike iz 140 zemalja. Poslovni razgovori će se održati 21. I 22. travnja i biti će izvrsna prilika za susret sa potencijalnim kupcima, dobavljačima ili partnerima da istraže poslovne mogućnosti na unaprijed ugovorenim poslovnim sastancima.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno a registracija se vrši na slijedećim Internet stranicama, najkasnije do 15. travnja 2015.

https://www.b2match.eu/seg2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija