Rimini, Italija: Sajam SAPORE - Okusi, rituali i trendovi

Obavještavamo Vas da se od 21. do 24. veljače 2010. godine u paviljonima Rimini Fiera u Italiji, održava sajam SAPORE - Okusi, rituali i trendovi. Radi se o sajmu s 40-godišnjom tradicijom, čiji se počeci vezuju uz salon MIA - Međunarodnu izložbu prehrane, a koji je do danas prerastao u kompleksni izložbeni format sastavljen od više specijaliziranih salona. Naime, pod zajedničkim nazivom sajam Sapore - Tasting Experience nalazi se šest specijaliziranih salona:

MIA - Međunarodna izložba prehrane 

PIANETA BIRRA BEVERAGE & CO. 

FRIGUS - Specijalizirana izložba zamrznutih proizvoda i opreme

MSE Seafood & Processing - Mediterranean Seafood Exhibition 

ORO GIALLO - Međunarodni salon ekstra-djevičanskog maslinovog ulja 

DIVINO LOUNGE Wine, food and more

Godine 2009. na izložbenom prostoru sajma ukupne površine 100.000 m² nastupilo je 1.500 izlagača, a sajam je posjetilo 675 akreditiranih novinara i 82.832 profesionalna posjetitelja. Za vrijeme trajanja sajma održalo se 1.500 poslovnih susreta stranih klijenata i 600 tvrtki izlagača.

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Rijeka spremna je sufinancirati troškove zajedničkog izložbenog prostora svojih članica te poziva sve tvrtke zainteresirane za nastup na sajmu Sapore da najkasnije do 22. siječnja 2010. godine putem e-pošte (bkalokira@hgk.hr) ili faxa (051/216 033) dostave ispunjeni obrazac (u prilogu).

Opširnije podatke o sajmu možete pronaći na http://www.saporerimini.it/, a za sve dodatne informacije molimo da nam se slobodno obratite.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docSapore Rimini PRIJAVA.doc (139,00 kb)