Horizon 2020, B2B poslovni razgovori o nanotehnologiji, Birmingham, 20.11.2018.

Ovo je besplatan jednodnevni događaj koji će predstaviti pozive na dostavu prijedloga projekata, predstaviti uvide i očekivanja od Europske komisije, pružajući jedinstveno međunarodno iskustvo umrežavanja kako bi se stvorila partnerstva budućnosti.

Program će uključivati prezentacije Europske komisije, relevantnih nacionalnih agencija, uključujući Innovate UK te  će pružiti jedinstvenu priliku za osmišljavanje ideja i stručnosti pred vodećim istraživačkim organizacijama i vrhunskim inovatorima diljem industrije.

Poslijepodnevni B2B poslovni razgovori omogućit će vam proširenje međunarodne mreže i stvaranje strateškog partnerstva putem zakazanih sastanaka jedan-na-jedan. Razgovori će se bazirati na teme nanontehnologije, napredne materijale, proizvodnju i obradu. Sudionici će također imati priliku susresti se s nacionalnim kontakt točkama, Innovate UK i Europskom poduzetničkom mrežom. Događaj je otvoren za mala i srednja poduzeća, veće tvrtke i istraživačke organizacije sa sjedištem u Velikoj Britaniji i diljem Europe. Napomena: sudionici moraju prisustvovati jutarnjim sesijama kako bi mogli sudjelovati na B2B poslovnim razgovorima.

Registrirati se možete do 9.11.2018. putem poveznice.

Kontakt u HGK:

Mijo Kovačević 
01/4561763
mkovacevic@hgk.hr

Lokacija