Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

Poziv na sajam: "EURASIA PACKAGING 2012 İSTANBUL"

EURASIA PACKAGING 2012 İSTANBUL je 18. međunarodni sajam ambalažne industrije u organizaciji TÜYAP sajma, u suradnji s ASD udruženjem proizvođača pakiranja i uz potporu AMD strojeva za pakiranje, ESD udrugom proizvođača oznaka , KASAD udrugom pakiranja kartona, MASD udrugom pakiranja metalnih proizvoda, OMÜD udruženjem proizvođača valovitog kartona i SEPA proizvođača krute plastike. Sajam se održava od 20. - 23. rujna  2012.  u Centru za sajmove i kongrese TÜYAP ,  Büyükçekmece, Istanbul, Turska.

Ovaj sajam je najveći, najopsežniji i najposjećeniji sajam Euroazijske regije što ga čini jednim od pet najvažnijih sajmova u Europi. Pripada najvećem godišnjem sajamu ambalaže u Europi i aktivan je član "FI- Globalnog udruženja  izlagačke industrije (UFI) te COPE- Konfederacije organizatora sajmova pakiranja ".

2011. godine na sajmu je sudjelovala 1031 tvrtka iz 33 zemlje, koje posluju u Americi, Europi i Aziji.

Ukupno sajam je posjetilo 40.753 profesionalaca - 4,761 iz 81 zemlje, a 305,992 iz 78  turskih gradova.

Osim posjetitelja iz Turske bilo je  posjetitelja iz Srednje i Istočne Europe, ali i Balkana.. U usporedbi s 2010-om godinom, broj stranih posjetitelja povećan je za 16 %. Osim individualnih posjeta, organiziraju se međunarodne delegacije iz Afganistana, Albanije, Azerbejdžana, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Egipta, Gruzije, Njemačke, Grčke, Irana, Iraka, Italije, Jordana, Kazahstana, Kosova, Kirgistana, Makedonije, Rumunjske, Moldavije , Rusije, Srbije, Tadžikistana, Tunisa, Turkmenistana, Ukrajine i Uzbekistana.

Kao i prethodnih godina, "EURASIA PACKAGING 2012 İSTANBUL" ima  cilj zadovoljiti istinske potrebe i očekivanja iz ambalažne industrije. Tuyap  nadzire  tijek  zbivanja u industriji kako bi  pripremio platformu susreta za vodeće tvrtke u industriji s malim i srednjim poduzećima koji rade na proširenju poslovanja na globalnom tržištu.

Više informacija o prijavama pronađite na www.packagingfair.com te na priloženom letku događanja.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdfpackaging2012 istanbul.pdf (437,54 kb)