Poslovni razgovori na Sajmu Autopromotec 2015

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore u okviru Sajma AUTOPROMOTEC 2015, međunarodne izložbe automobilske opreme koji se održava u Bologni, u Italiji, 20.-24. svibnja 2015., dok će se sami poslovni razgovori održati u razdoblju 20.-22. svibnja 2015.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora. Tvrtke na taj način mogu razviti poslovnu i tehnološku suradnju kao što je:

• tehnička suradnja

• sklapanje ugovora o prodaji i distribuciji

• ugovori o proizvodnji i licenciranju

• komercijalni ugovori s komponentom tehničke pomoći

• zajednička ulaganja

Ciljani sektori:

-oprema i materijali za: auto servise, trgovine za popravak karoserije, električare specijalizirane za vozila, trgovce gumama, trgovce autima, benzinske crpke, autopraonice i specijalizirane centre za popravak prijevoznih sredstava

-strojevi, oprema i materijali za stručnjake koji se bave gumama

-oprema, materijali i proizvodi za prodaju i popravak guma

-strojevi i oprema za remont motora

-rezervni dijelovi , komponente

-ostale usluge

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno a registracija se vrši na slijedećim Internet stranicama, najkasnije do 27. travnja 2015.

https://www.b2match.eu/autopromotec2015


Napomena zainteresiranim tvrtkama:

Step Ri sufinancira odlazak na gospodarske susrete u sklopu navedenog sajma. Objavljen je javni poziv za sufinanciranje odlaska na Autopromotec http://www.step.uniri.hr/portfolio/internacionalizacija-poslovanja/.
Prijave su otvorene od 10.04.2015 u 8h do 20.04.2015.

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija