Poslovni susreti na godišnjoj izložbi automobilske opreme Automotive day

Europska poduzetnička mreža organizira 19. svibnja u Francuskoj poslovne razgovore na najvažnijoj godišnjoj izložbi automobilske opreme Automotive day, namijenjenoj vrhunskim profesionalcima u automobilskoj industriji.

Tom prilikom na jednom mjestu okupit će se čelnici automobilske industrije, znanstveni stručnjaci i drugi, kako bi vidjeli posljednje trendove na ovome području, izazove i mogućnosti vezane za "Inovacije u automobilskoj industriji“

U okviru sajma održat će se poslovni razgovori (B2B) koji su izvrsna prilika za sve koji su u potražnji za novim tehnologijama i poslovnim partnerima, da unaprijed ciljano ugovore poslovne sastanke bez nepotrebnog trošenja vremena i novca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Uz sve navedeno, organiziran je i posjet tvornicama u blizini.

Detaljnije informacije o cjelokupnom događanju i upute za registraciju možete pronaći na linku:

https://www.b2match.eu/automotiveday2015

Događanje je otvoreno za:

Proizvođače automobila

  • -OEM (original equipment manufacturer)
  • -Istraživačke institucije
  • -Pružatelje usluga

Kontakt osoba EEN u HGK:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija