Seminar „Primjena norme Globalgap u proizvodnji voća i povrća

Osijek, 19. svibnja 2009.

HGK ŽK Osijek u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom Hrvatske - EEN organizira seminar „Primjena norme Globalgap u proizvodnji voća i povrća", koji će se održati 19. svibnja s početkom u 9.00 sati u maloj vijećnici osječke komore.

Seminar je namijenjen proizvođačima, voditeljima proizvodnje, tehnolozima u proizvodnji voća i povrća, odgovornim osobama za nabavu i prodaju poljoprivrednih proizvoda, voditeljima timova za sigurnost hrane, vlasnicima i zaposlenicima tvrtki koje sudjeluju u proizvodnji, prodaji ili distribuciji.
Predavač na seminaru je Mirela Jambreković, voditelj ureda TUV Croatia d.o.o. u Zagrebu.

Cilj seminara je prenijeti osnovna znanja o zahtjevima norme GLOBALGAP, kako bi polaznici mogli izraditi, implementirati i/ili efikasno održavati sustav prema postavljenoj normi u svojim organizacijama. Svrha primjene ovog sustava je upravljanje procesom poljoprivredne proizvodnje, te kroz analizu opasnosti uspostaviti učinkovite mjere kontrole i jačanje jamstva prema potrošačima.
Globalgap predstavlja zahtjeve prema proizvođaču za sve procese na poljoprivrednom dobru od nabave sadnog materijala i pripreme tla za sjetvu do krajnjeg neprerađenog proizvoda.

Za sva pitanja i nejasnoće možete kontaktirati Boju Stanković u Odsjeku za kvalitetu ŽK Osijek, 031/223-820, e-mail: bstankovic@hgk.hr

Lokacija