Europska poduzetnička mreža Hrvatske">

VARAŽDIN: Info-dan „Mogućnosti za poduzetnike iz Programa za inovacije i konkurentnost - CIP"

Pozivamo Vas na info-dan Mogućnosti za poduzetnike iz EU Programa za konkurentnost i inovacije (CIP), koji će se u suorganizaciji Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva (MINGORP) te Hrvatske gospodarske komore - Europske poduzetničke mreže Hrvatska i Županijske komore Varaždin, održati 19. travnja 2010. godine u prostorijama Županijske komore Varaždin, s početkom u 10 sati.

Info-dan u Varaždinu jedan je u nizu ciklusa Info-dana koje EEN organizira u suradnji s MINGORP-om, na temu Programa CIP, u više hrvatskih gradova, kao što su Zagreb, Osijek, Pula, Rijeka, Split, i Čakovec.

U okviru ovog poludnevnog info-dana, zainteresiranim poduzetnicima će se predstaviti ovaj opsežan program Europske unije, koji pod jednom kapom obuhvaća razne vidove potpore poduzetništvu i inovacijama, a prema programu u prilogu. Tako će se primjerice predstaviti potprogram namijenjen ekološkim inovacijama, mogućnosti predlaganja ICT projekata za javni sektor te mogućnosti financiranja akcija na području nove i obnovljive energije te unapređenje energetske učinkovitosti. Uvodno će biti predstavljen projekt Europske poduzetničke mreže Hrvatska (EEN) koji je također financiran iz CIP-a, a koji provodi Hrvatska gospodarska komora, kao i usluge koje se u okviru ovog projekta pružaju hrvatskim poduzetnicima. Program CIP predstavit će nacionalne kontakt osobe zadužene za svaki stup odnosno potprogram CIP-a iz nadležnih hrvatskih institucija (MINGORP i APIS IT).

Ukoliko ste zainteresirani sudjelovati an info danu, molimo Vas, da ispunjenu prijavnicu (u prilogu) pošaljete na adresu e-pošte rpapec@hgk.hr ili na fax broj 042 405 401, najkasnije do 15. travnja 2010.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a sufinancira se iz sredstava Europske poduzetničke mreže Hrvatske.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docCIP program 19 04.doc (1,91 mb)docCIP prijavnica 19 04.doc (1.015,00 kb)