Poslovna misija u Japan za tvrtke iz područja energetski učinkovitih tehnologija


Program EU Gateway to Japan organizira misiju EU tvrtki iz sektora zelene i energetski učinkovitih tehnologija u Japan u rujnu ove godine.

EU Gateway to Japan je program iz inicijative EU Business Avenues za internacionalizaciju europskih tvrtki, prvenstveno prema azijskim tržištima.

Ta će se misija u Japan održati u Osaki od 18. do 22. rujna 2017. godine, a nudi mogućnosti suradnje u područjima: solarne energije, energije iz biomasa, geotermalne energije te energije vjetra, kao i područjima ZEB-tehnologija (Zero Energy Building), ZEH-tehnologija (Zero Energy House), osvjetljenja visoke efikasnosti i dr.   Više informacija o mogućnostima japanskog tržišta možete pronaći u dokumentu Market opportunity.

Sudionicima misije nudi se:

  • Pregled i istraživanje navedenog tržišta, što uključuje treninge prije odlaska, tijekom boravka i nakon povratka u Europu, opće usluge koje uključuju organizacije sastanaka, potrage za partnerima, promocije u Japanu i sl. te određene specijalne usluge poput prijevoda dokumenata, osobnog prevoditelja i dr. Više informacija dostupno je u pratećem dokumentu Informacije o misiji
  • Održavanje same Misije – preliminarni program u dokumentu Informacije o misiji
  • Financijska podrška Europske unije
    • za smještaj – sufinanciranje u iznosu do 1000 eura za pet noćenja u hotelima odabranima u sklopu misije u Osaki (ponedjeljak noć – petak noć) za vrijeme trajanja misije
    • za financiranje specijalnih usluga – sufinanciranje do 80% maksimalnog iznosa od 1000 eura

Prema dostavljenim informacijama, tvrtke će također imati priliku sudjelovati i predstaviti se na međunarodnom sajmu World Smart Energy Week Osaka 2017 koji će se održati od 20. do 22. rujna 2017. godine.

Dodatne informacije dostupne su na Internet stranici misije.

Rok za prijavu je 19. svibnja, putem online aplikacije.

Za bilo kakva dodatna pitanja, upite možete poslati na e-adresu: coaching.network@eu-gateway.eu.

Lokacija