Poslovni susreti u sklopu sajma FUTEX

Europska poduzetnička mreža i Clubtex (francuski Cluster posvećen tehničkom tekstilu) organizirati će poslovne susrete na temu interaktivnog tekstila u Marcq-en-baroeul u francuskoj regiji Hauts-de-France 18. i 19. siječnja 2017. godine tijekom glavnog kongresa FUTEX.

Hauts de France je druga francuska regija tehničkog tekstila i prva u Europi, zajedno s belgijskom industrijom tehničkog tekstila: „Technical Textile Valley“.

FUTEX je jedan od glavnih kongresa europske industrije tehničkog tekstila, a održava se svake dvije godine, od 2005. godine.

Na kongresu sudjeluje više od 250 sudionika iz 10 zemalja u Europi i svijetu.

FUTEX 2017 će se pozabaviti mogućnostima interaktivnog tekstila na svjetskom rastućem tržištu IOT u 3 ciljane primjene: zdravstvo, sport i dom.

Poslovni susreti koji će biti organizirani tijekom kongresa, predstavljaju jedinstvenu platformu za male i srednje poduzetnike, start-upove i veće tvrtke i klastere, institucionalne i privatne kupce, investitore kao i istraživačke centre i institute za pronalazak poslovnih partnera, pokretanje međunarodne suradnje i dijeljenje inovativnih tehnologija na učinkovit način.

Sve informacije možete pronaći na sljedećoj poveznici https://www.b2match.eu/futex2017

Za sva pitanja slobodno se obratite:

Jelena Ravlić
Hrvatska gospdoarska komora
Europska poduzetnička mreža
jravlic@hgk.hr

Lokacija