Poslovni razgovori na Međunarodnom forumu strojarstva i postrojenja

Europska poduzetnička mreža poziva Vas na poslovne razgovore koji će se održati 17. studenog u Beču, tijekom održavanja Međunarodnog foruma strojarstva i postrojenja.

Ovaj događaj biti će izvrsna prilika za tvrtke iz Europe i izvan nje kako bi upoznale najnoviju tehnologiju u području strojeva i postrojenja te ostvarile nove kontakte sa dobavljačima, kupcima i poslovnim partnerima u ovom području.

Zašto sudjelovati:

-susretnite se sa potencijalnim kupcima i dobavljačima
-saznajte više o najnovijim trendovima u industriji
-proširite svoju mrežu i pronađite nove poslovne partnere
-steknite znanje o novim tržištima
-razvijajte nove projekte
-pokrenite prekogranične kontakte
-naučite više o najnovijim tehnologijama

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim susretima je besplatno, ali ovisi o redoslijedu prijava. Upute za registraciju i više informacija možete pronaći na: https://www.b2match.eu/machinery2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija