OTVORENE PRIJAVE ZA GREENVEST – sajam otvorenog tipa u ARENA CENTRU!

Prvi hrvatski green-tech i green-lifestyle sajam otvorenog tipa 'GREENVEST: HOME EDITION' održat će se u trgovačko-zabavnom centru - ARENA CENTAR-u - od 17- 19. listopada 2013. godine na raspoloživoj unutarnjoj izložbenoj površini od 1.000 m2 i vanjskoj izložbenoj površini od 2.500 m2, a riječ je o sajmu na kojem će se predstavljati domaće i strane tvrtke te njihove 'green' usluge, proizvodi i tehnologije krajnjim potrošačima.

Područja sajma su (abecedno): eko inovacije, eko poljoprivreda, energetska učinkovitost, financijske usluge, informatičke tehnologije, inteligentna energija, inteligentni sustavi i procesi, inženjerske usluge, konzultantske usluge, obnovljivi izvori energije, proizvodi od recikliranih materijala, tehnologije reciklaže, zaštita okoliša, zelena gradnja, zelene uslužne djelatnosti, zeleni lifestyle proizvodi, zeleni prijevoz i zeleni turizam.

Za vrijeme održavanja prvog hrvatskog green-tech i green-lifestyle sajma otvorenog tipa GREENVEST: HOME EDITION, u petak, 18.10.2013. godine od 10:00 do 17:00 sati u ARENA Centru (kino-dvorana) održat će se jednodnevna konferencija pod nazivom 'GREENVEST: Hrvatsko zeleno gospodarstvo u 2014. godini'. Tijekom održavanja, uz iznimno dinamičan program i govornike, organizatori će poslovnom sektoru i drugoj zainteresiranoj javnosti pružiti sveobuhvatne informacije o Nacionalnom akcijskom planu za obnovljive izvore energije, Zakonu o obnovljivim izvorima energije i drugim povezanim podzakonskim aktima, informacije o planovima i mjerama vezanim uz daljnji razvoj projekata obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti te zelene gradnje, a poseban naglasak stavljen je na buduće izvore financiranja takvih projekata iz domaćih i europskih izvora.

Više informacija možete saznati klikom na poveznicu: http://www.croenergo.eu/Saznajte-sto-nas-ceka-u-2014-OIE-energetska-ucinkovitost-zelena-gradnja-te-domaci-i-europskih-izvori-financiranja-16557.aspx


Korisnicima usluga Europske poduzetničke mreže u Hrvatskoj popust od 25% na sve izlagačke i marketinške pakete. Obrazac za prijavu možete preuzeti ovdje.

Sve informacije o sajmu i zakupu izložbenog prostora možete vidjeti na: http://www.greenvest.com.hr/GREENVEST-INFO/Sudjelovanje

Lokacija