Sedma Međunarodna konferencija na temu transfera tehnologije

Centar za transfer tehnologije i inovacije pri Institutu Jožef Stefan, u suradnji sa Slovenskom trgovinskom i industrijskom komorom poziva Vas na sedmu Međunarodnu konferenciju na temu transfera tehnologije koja će se održati 17,. rujna 2014. u kongresnom centru Brdo, blizu Kranja.

Ovogodišnja Konferencija će se fokusirati na ocjenjivanju tehnologija za stjecanje financijskih sredstava te će se uhvatiti u koštac s pitanjima o tome kako pronaći i predstaviti vrijednost vašeg intelektualnog vlasništva međunarodnim partnerima, kupcima i investitorima, kako testirati i mijenjati svoju ideju i proizvod na tržištu i kako razvijati start-up model poslovanja, lansiranje novih proizvoda ili licenciranja poslovni slučaj na temelju znanstvenih istraživanja, inovacija ili industrijske suradnje istih.

Tijekom konferencije, biti će uručena posebna nagrada za inovaciju s najvećim komercijalnim potencijalom te će biti organizirana i start-up radionica. Osim toga, održati će se i međunarodni poslovni susreti, koji će omogućujući predstavnicima tvrtki i istraživača susret u skladu s unaprijed definiranim rasporedom na kojima će raspravljati o tehnološkim rješenjima, izumima i komercijalno zanimljivim projektima.

Prijavu na konferenciju možete izvršiti putem poveznice.

Lokacija