Poslovni susreti ETech4Cities

Europska poduzetnička mreža poziva Vas na poslovne susrete pod nazivom E Tech4Cities koji će se održati tijekom Europskog tjedna održive energije (eng. EU Sustainable Energy Week) 17. lipnja 2016. u Bruxellesu.

Poslovni razgovori namijenjeni su tvrtkama (MSP-ima i velikim tvrtkama), javnim tijelima i općinama, industrijskim udruženjima, sveučilištima te istraživačkim centrima, i to iz područja:

- Obnovljivi izvori energije

- Energetska učinkovitost u zgradarstvu

- ICT za gradove - "smart cities"

- Energetski učinkovit transport i mobilnost

- Istraživanje i razvoj u okviru programa Obzor 2020

- Energetsko upravljanje

- Energetska obnova i

- Pametne mreže i integracija energetskih sustava.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora u trajanju od cca 20 minuta.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno, a zainteresirane tvrtke svoje sudjelovanje mogu prijaviti na https://www.b2match.eu/e2tech4cities2016

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija