Poslovni susreti austrijskih i hrvatskih tvrtki u tekstilnoj i kožno-prerađivačkoj industriji

Sektor za industriju i IT i Sektor za međunarodne poslove i EU HGK u suradnji s Austrijskim uredom za vanjsku trgovinu u Zagrebu organiziraju poslovne susrete hrvatskih i austrijskih tvrtki u tekstilnom i kožno-prerađivačkom sektoru, koji će se održati 17. svibnja 2017. s početkom u 10 sati u prostorima HGK u Zagrebu, Rooseveltov trg 2.

Cilj ovih susreta je omogućavanje direktnog kontakta između austrijskih tvrtki koje traže suradnju s hrvatskim tvrtkama prema u prilogu naznačenom interesu.

Stoga, ukoliko ste zainteresirani za poslovanje s Austrijom, a Vaš proizvodni i uslužni program odgovara potražnji prijavljenih austrijskih tvrtki, molimo Vas da popunite online prijavni obrazac dostupan na Internetskim stranicama Hrvatske gospodarske komore.

Napominjemo da će se, s obzirom na velik interes tvrtki i ograničen broj razgovora, prijave zaprimati do popunjavanja broja raspoloživih mjesta, a najkasnije do 7. svibnja 2017. Po zaključenju roka prijava, iste ćemo dostaviti austrijskoj strani koja će izvršiti konačan odabir tvrtki s kojima želi poslovne razgovore.

Preliminarni program događanja i profile austrijskih tvrtki dostavljamo Vam u prilogu. Napominjemo da je sudjelovanje za naše članice besplatno, a povratnu informaciju o konačnom odabiru te raspored pojedinačnih razgovora dostavit ćemo 12. svibnja, kako bi se odabrane tvrtke mogle pravovremeno pripremiti.

Radni jezici poslovnih razgovora su engleski i njemački.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Aniti Stipić, višoj stručnoj suradnici u Sektoru za međunarodne poslove i EU (tel. 01 456 1783, e-mail: astipic@hgk.hr).

Lokacija

Priloženi dokumenti:

pdfprogram-b2b-razgovori-austrija-hrvatska-17052017.pdf (164,90 kb)pdfprofili-austrijskih-tvrtki-tekstil-i-ko-na-industrija.pdf (257,30 kb)