Poslovni razgovori Baltic Fashion & Textile Riga 2015

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore pod nazivom Baltic Fashion & Textile Riga 2015 koji će se održati 17. travnja 2015. u Rigi, Latvija.

Ovi poslovni razgovori odlična su prilika za tvrtke iz tekstilne i modne industrije koje traže potencijalne poslovne partnere u Latviji i drugim zemljama, te kako bi istražili posljednje trendove i najnovije tehnologije na ovome području.

Poslovni razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima je besplatno a registracija se vrši na slijedećim Internet stranicama, najkasnije do 15. travnja 2015.:

https://www.b2match.eu/baltic-fashion-textile2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija