Forum novih tehnologija - novi event u organizaciji CADDprint d.o.o. i regionalnih partnera

Zagreb, 17. ožujka 2009.

Grafički fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Getaldićeva 2, 10 000 Zagreb


Na multinacionalnom eventu pod nazivom Forum novih tehnologija prezentirat će se zadnje tehnologije sa područja 2D i 3D projektiranja, modeliranja, dizajna i tiska ali i razvoja poslovnih inovacija na tržištu jugo-istočne Europe općenito.

Sveučilišta u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i Skopju postat će centralne točke novih ideja i napretka s područja 2D i 3D tehnologija.

Forum je organiziran od strane tvrtki IB-PROCADD d.o.o., Slovenija, CADDprint d.o.o.- Hrvatska, 5D-CADD d.o.o., Bosna i Hercegovina, 3D CADDIT d.o.o., Srbija, CIRKO-MES, Makedonija a u suradnji sa FLAAR organizacijom, SDT institutom, fakultetima, asocijacijama i organizacijama iz struke.

Program objedinjuje više razlicitih sfera koje se medusobno ispreplicu i povezuju sve više i više, svaki dan:
- 2D i 3D digitalizacija
- 2D i 3D ispis
- Arhitektura i izgradnja
- Fine-art fotografija , giclee ispis i dekor
- Digitalni ispis na drvo, kamen, keramicke plocice, staklo, metal i sl.
- Kreativni dizajn novih proizvoda
- Kulturna baština i njeno ocuvanje
- Zlatarstvo i dizajn suvenira

Cilj je predstaviti najnovije i najmodernije tehnologije 2D i 3D skeniranja i ispisivanja te mogucnosti njihove primjene na spomenutim poljima, širokoj strucnoj publici, tvrtkama, profesorima i buducim strucnjacima - studentima regije jugo-istocne Europe.

Forum, koji ne samo da je organiziran u suradnji sa strucnim institucijama, nego je podržan i od strane jednog od najpriznatijih svjetskih strucnjaka sa podrucja digitalnog ispisa, Nicholasa Hellmutha (osnivaca FLAAR organizacije).
Forum novih tehnologija ce posjetiti arhitekti, print studiji, gradevinari, umjetnici i studenti iz citave regije i biti ce te u prilici upoznati ljude
koji su dio Vaše struke i poslovanja.

Više informacija i registracija ovdje


Lokacija