Poziv na konferenciju o intelektualnom vlasništvu

Poslovno-inovacijski centar Hrvatske- BICRO  d.o.o., glavni partner u Europskoj poduzetničkoj mreži Hrvatske pokrovitelj je konferencije o intelektualnom vlasništvu  koja se održava 17.veljače 2010 u Zagrebu. Organizator konferencije su tvrtka Vernexo i Američka gospodarska komora u Hrvatskoj.

Prošlogodišnji, prvi Intelektiv, okupio je 150 sudionika koji su konferenciju ocijenili izuzetno uspješnom u sadržajnom i organizacijskom smislu. S 26 predavača i stručnjaka na okruglim stolovima, interakcijom i sažetim predavanjima, ostvaren je bogat konferencijski program koji je pobudio velik interes u poslovnoj zajednici.

Intelektiv 2011 jednodnevna je poslovna konferencija koja se sastoji o kratkih izlaganja stručnjaka, menadžera i poduzetnika koji će pokazati  svoja iskustva u upravljanju intelektualnim kapitalom. Tema konferencije je komercijalizacija, upravljanje i zaštita intelektualnog vlasništva. Cilj konferencije je dati pregled prednosti i dobrih praksi upravljanja nematerijalnom imovinom unutar tvrtke, kao i komercijalizacije i zaštite intelektualnog vlasništva.

Sudionici će moći čuti koji su lokalni praktični pozitivni primjeri i izazovi komercijalizacije intelektualnog kapitala, naučiti kako poboljšati upravljanje i procjenu nematerijalne imovine tvrtke,  primijeniti iskustva u svojoj kompaniji i upoznati relevantne stručnjake i poduzetnike.

Intelektiv 2011 još je bogatiji i sadržajniji - poslijepodnevni program podijeljen je u dvije odvojene tematske cjeline: upravljanje imovinom industrijskog vlasništva (žigovi, patenti, industrijski dizajn) i specifičnosti autorskih prava u digitalnom dobu.

Više informacija i prijava sudjelovanja na: www.intelektiv.com

Lokacija