Poziv na seminar: „Poslovanje sa Saveznom Republikom Njemačkom- njemačko tržište rada”

Zbog velikog interesa naših članica za njemačko tržište, 16. prosinca 2013. u prostoru HGK, Nova cesta 3-7 u Zagrebu, organiziramo treći u nizu seminara vezanih uz poslovanje s Njemačkom, s fokusom na radne dozvole i njemačko tržište rada.

Stručnjaci iz područja radnog zakonodavstva u Njemačkoj te predstavnica Ministarstva rada i mirovinskoga sustava RH informirat će tvrtke o novostima vezanim uz rad naših tvrtki u Njemačkoj, osnivanje tvrtki i podružnica te detašmane i radne dozvole. Po završetku plenarnog dijela predviđen je prostor za otvorenu raspravu u sklopu koje će sudionici moći govornicima postavljati pitanja vezana uz radno pravo i zakonsku regulativu u Njemačkoj.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno za naše članice, a u pratećim dokumentima nalazi se program događanja, prijavni obrazac za seminar te anketni upitnik za delegaciju u Mainz, budući da istu pripremamo u veljači sljedeće godine (detalji dostupni na: http://www.hgk.hr/sektor-centar/sektor-medjunarodni/pozivamo-tvrtke-na-sudjelovanje-u-delegaciji-u-mainz-u-njemackoj-19-veljace-2013?category=65).

Prijave za sudjelovanje na seminaru mogu se slati do 13. prosinca 2013. na mail Anite Stipić (astipic@hgk.hr) ili fax: 01 4828 379, uz napomenu da je broj sudionika ograničen.

Radni jezici seminara su hrvatski i njemački, uz osigurano simultano prevođenje.

Lokacija