Poslovni razgovori organizacija i tvrtki iz područja biomedicinskih znanosti

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore iz područja biomedicinskih znanosti (Life Sciences). Ovo međunarodno događanje koje uključuje konferenciju  i bilateralne poslovne razgovore održat će se 16.-18. listopada u Trstu.

Inovacije povezane sa zdravljem su jedan od ključnih elemenata koji utječu na napredak čovječanstva, okoliš u kojem živimo i na njegovo blagostanje. Govoriti, dakle, o zdravlju, ne znači jednostavno govoriti o ulaganjima i troškovima, već o apsolutnoj vrijednosti koja se ogleda u tehnološkim inovacijama i znanstvenim istraživanjima kao temeljnim elementima rasta. Biomedicinske znanosti i dalje su jedan od najbrže rastućih i najvažnijih industrijskih sektora u svjetskoj ekonomiji, pri čemu talijanski istraživači i gospodarstvenici igraju ključnu ulogu, često u partnerstvu s međunarodnim istraživačkim organizacijama i globalnim tvrtkama.

Ovogodišnja međunarodna konferencija ispitat će neka od ključnih područja za buduća istraživanja i industrijski razvoj na polju biotehnologije - genomiku, epigenomiju, biofarmaceutiku i prehrambene lijekove - te u sektorima Medtech i E-zdravstvo s uvidom u usluge i srodne aktivnosti. Ključni stručnjaci iz Italije i međunarodne zajednice okupit će se kako bi podijelili svoja iskustva i vizije i riješili goruće pitanje s kojim se suočavaju budućnost nauka o životu u Italiji i širom svijeta.

Uz konferenciju, organizirani su i dvodnevni bilateralni poslovni susreti na kojima će start-up tvrtke, istraživači, investitori i ostali zainteresirani iz ovog sektora imati priliku susresti se i istražiti/provjeriti nove mogućnosti suradnje i partnerstva za razvoj proizvoda, usluge, projekata.

Više informacija o samom događanju, programu i upute za prijavu možete pronaći na web stranici događanja https://meetinitalylifesciences.eu/en/

Kontakt osoba u HGK:

Irena Spahić 
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail:
ispahic@hgk.hr

Lokacija