Poslovni razgovori na Sajmu BALTIC FASHION & TEXTILE 2015

Europska poduzetnička mreža organizira poslovne razgovore na 24. Međunarodnom Sajmu „BALTIC FASHION & TEXTILE Vilnius 2015“ koji će se održati 16. listopada 2015. godine u Vilniusu.

Sajam je podijeljen u nekoliko grupa/proizvoda: moda i stil, tekstil, materijal i interijer, proizvodi od kože i obuća, te strojevi, tehnologije i logistika. Organizatori sajma nude lakše pronalaženje distribucijskih kanala na lokalno tržište, veliki broj prodajnih/kupovnih agenata, B2B klijente i druge mogućnosti za proizvođače navedenih skupina proizvoda.

Poslovni B2B razgovori učinkovita su potraga za poslovnim partnerima, bez nepotrebnog trošenja vremena i novaca. Kako bi pronašli odgovarajućeg poslovnog partnera potrebno je popuniti registracijski obrazac u kojem se opisuje područje poslovanja te traženi oblik poslovne suradnje. Registracijski obrazac objavljuje se u on-line katalogu tako da sudionici mogu odabrati potencijalnog partnera za pregovaranje, te na kraju svaka tvrtka dobiva svoj individualni raspored poslovnih razgovora.

Zašto sudjelovati:

stupite u kontakt sa potencijalnim partnerima za buduću suradnju
Upoznajte nove tehnologije i inovacije
Pronađite nova rješenja za konkretne probleme
Razmijenite ideje s međunarodnim partnerima
pronađite partnera za zajednički projekt

Sudjelovanje na poslovnim je besplatno, a detalje događanja i upute za registraciju možete pronaći na slijedećim Internet stranicama:

https://www.b2match.eu/balticfashion2015

Kontakt osoba:

Irena Spahić
Europska poduzetnička mreža Hrvatske
Tel 4561 639
E-mail: ispahic@hgk.hr

Lokacija