Mogućnosti za povezivanje poduzeća na poslovnim susretima u Poljskoj!

Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Split kako partner znanstvenog i tehnološkog parka u Poznanu (Poljska) pri Europskoj poduzetničkoj mreži, poziva poduzetnike, istraživače i predstavnike lokalne uprave i samouprave na sedme po redu gospodarske susrete Eco-Match 2014 – BrokerageEvent (16. listopada 2014 u Poznanu, Poljska).

U posljednjem izdanju Eco- Match gospodarskih susreta sudjelovalo je 79 sudionika iz 8 zemalja, te se ostvarilo više od 200 sastanaka. Mnogi sudionici su na sastancima ostvarili plodonosnu poslovnu suradnju.

Tijekom najvećeg međunarodnog sajma srednje Europe za zaštitu okoliša POLEKO 2014 u Poznanu, u četvrtak 16. Listopada 2014 (u konferencijskoj sali World Trade Centra Poznan, na adresi Bukowska 12), pronalazak rješenja za najkompliciranije probleme u ovom području postati će stvarnost.

Sastanci predstavljaju odličnu priliku predstavljanja novih proizvoda, poslovnih ideja ili tehnologije te pronalaska partnera koji su vam u mogućnosti pomoći u razvijanju istih.

Znanstveno-tehnološki park u Poznanu u suradnji s partnerima u mreži će za vas organizirati individualne, potpuno besplatne poslovne susrete sa poduzetnicima, stručnjacima u području istraživanja i razvoja te predstavnicima europskih institucija koji se bave pročišćavanjem voda, otpadnim vodama, recikliranjem, otkrivanjem zagađenja, obnovljivom energijom itd. Kako bi Vam bili u mogućnosti pronaći adekvatne partnere bitno je da se prijavite i popunite što detaljnije ono što nudite i tražite u području tehnologije te istraživanja i razvoja.

Ukoliko ste zainteresirani molim da se što prije registrirate, a najkasnije do 30.rujna 2014 na sljedećem linku: http://www.b2match.eu/eco-match2014.

Na gore navedenoj stranici također možete pronaći već registrirane sudionike kao i više informacije o samom događanju.

Za bilo kakva pitanja stojimo Vam na raspolaganju: Nataša Bušić, nbusic@hgk.hr, 021 321 143.

Glavni organizator – kontakt:

The Poznan Science and Technology Park of the Adam Mickiewicz University Foundation

ul. Rubież 46

61-612 Poznań

Lokacija