Motivacijski seminar - Europska mreža ambasadorica ženskog poduzetništva

Hrvatska gospodarska komora u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, te zajedno sa svojim projektnim partnerima TERA TEHNOPOLIS d.o.o. iz Osijeka, Tehnološkim parkom Varaždin – TPV i Visokom školom za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje „Nikola Šubić Zrinski“ iz Zagreba poziva Vas na motivacijski seminar u okviru projekta „EntrepreneurSHEp Croatia“ - Europska mreža žena ambasadorica poduzetništva koje će se održati u

Vijećnici Hrvatske gospodarske komore

Rooseveltov trg 2, Zagreb

16. svibnja 2011., s početkom u 10,00 sati

Projektom „EntrepreneurSHEp Croatia“ partneri u projektu odlučili zajednički doprinijeti poticanju razvoja ženskog poduzetništva koje je u Hrvatskoj još uvijek nedovoljno iskorišteno. Žene još uvijek osjećaju nedostatak razumijevanja društvene okoline kao i nedostatak samopouzdanja kada je riječ o upuštanju u rizik poduzetničkih pothvata i otvaranja vlastitih tvrtki.

Mreža ambasadorica ženskog poduzetništva pomoći će u podizanju sposobnosti žena u stvaranju vizije, jačanju samopouzdanja u postavljanju i kreiranju uspješnog poslovanja.

Ovo je jedan u nizu motivacijskih seminara u okviru projekta na kojima ćemo putem ambasadorica, odabranih uspješnih poslovnih žena u Hrvatskoj poticati nezaposlene i ostale žene da započnu poduzetničku djelatnost i osnuju vlastite tvrtke, kao i podizanje svijesti o poduzetništvu žena.

Nakon ciklusa seminara održat će se pet „follow-up“ radionica kroz koje je cilj  dovesti zainteresirane žene na razinu pokretanja njihove vlastite tvrtke, te izbor najperspektivnije žene u svakoj regiji kojoj će se pružiti dodatna potpora. Osim toga, tri sudionice imati će mogućnost postati nove ambasadorice koje će nastaviti nadahnjivati druge perspektivne žene poduzetnice i nakon završetka projekta.

Ciljane grupe seminara su nezaposlene žene, žene koje prvi put traže posao te mlade žene koje su upravo završile svoje obrazovanje.

Ukoliko ste zainteresirane za sudjelovanje na seminaru, molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite dostavom ispunjene prijavnice (u prilogu) najkasnije do 12. svibnja 2011.

Lokacija

Priloženi dokumenti:

docprijavnica-motivacijski-seminar.doc (667,50 kb)docprogram---motivacijski-seminar-hgk.doc (663,50 kb)