Predstavljanje rezultata prvog nacionalnog istraživanja i vrednovanja inovativnosti domaćih tvrtki

U ime organizacijskog odbora projekta Hrvatski kvocijent inovativnosti (HKI), koji organizira tvrtka Sense Consulting u partnerstvu s tjednikom Lider i veleučilištem VERN', zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predstavljanje rezultata prvog nacionalnog istraživanja i vrednovanja inovativnosti domaćih tvrtki. Na događaju će se ujedno dodijeliti priznanja tvrtkama pobjednicama s najvišim kvocijentom inovativnosti u kategoriji velike, srednje i male tvrtke. Predstavljanje rezultata i dodjela priznanja održat će se 15. rujna 2011. u kongresnom centru Hypo Expo XXI, u dvorani Rab I. kat, Slavonska avenija 6, s početkom u 10 sati.

Projekt je pod visokim pokroviteljstvom Hypo Alpe-Adria-Banke, a za njegovu realizaciju zaslužni su stručni suradnici projekta: BICRO, NetGen, TBWA, Mreža znanja, Ruđer Inovacije, Meritor Media, Europska poduzetnička mreža te Microsoft.

U ime BICRO-a u službenom dijelu programa na okrugom stolu koji će uslijediti nakon predavanja sudjeluje Goran Osredečki, izvršni direktor Sektora za financije i kontoling.

Službeni program događaja možete pogledati na naslovnici www.inovativnost.hr ili klikom ovdje.

Prijave se zaprimaju najkasnije do 10. rujna 2011. putem e-pošte: hki@inovativnost.hr ili putem telefona: 01 4881 832/01 4881 833. 

Lokacija